Dienoraštis

Susitikimas dobiliukų pievoje

323

Kiekvienas išsiskyrimas po kiekvieno susitikimo neduoda ramybės susitikti vėl. Taip žodelis po žodelio gimė jau antras šią vasarą susitikimas dobiliukų pievoje pas Kristutę. Kristutes kvietimu ..  Daugiau..

Oranžinis svetainės narių pasimatymas

1130

Kadangi pasigirdo ilgesio vienas kitam balsai, tai pasimatom liepos 2d. 12 val.  Ariogaloje. Sodų g. 16 Susitikimo spalva- ORANŽINĖ Kadangi šventę daromės sau patys, tai kepam pyragus, atsive..  Daugiau..

Kvietimas susitikti

10076

KVIETIMAS SUSITIKTI !     Birželio 7 dieną 12 val. mažame Ariogalos miestelyje, svetinguose Velasos namuose, laukiami visi veltinis.lt svetainės nariai, kurie nori susipažinti, pabendrauti gyvai ir ..  Daugiau..

Kaziuko mugė

1220

Tris savaites šurmuliavusi Kaziuko mugė baigėsi. Dalyvių buvo daug, rankdarbių dar daugiau, o daugiausiai sulaukėme lankytojų, kas tikrai džiugina.    Ir mes su Kaziuku po mugę vaikščiojom bei išrink..  Daugiau..

Vien tik meilė

710

O dabar pakalbėkime rimtai!   Visų džiaugsmui baigėsi konkursas "Vien tik meilė" . Gal ne tiek konkursas, o labiau darbelių mugė ar paroda. Auksarankėms  buvo nelengva, nes dalyvavimo sąlygų buvo ne ..  Daugiau..

Vėlėjų klubo paroda "Apvalavilnė"

150

Labai šaunu, kad veltinis.lt  turi tokių šaunių narių, kurios susibūrė į vėlėjų klubą ir surengė parodą.                                                        Kviečiame aplankyti!  Daugiau..

55130

Birželio 8 dieną 12 val. Kaunas (netoli pc "MOLAS") ! Susitinkam pas Aidą! Kviečiami tie, kurie kuria rankdarbius, mėgsta susitikimus, gerą kompaniją ir skaniai pavalgyti  Susitikimo tema:  Kur pažv..  Daugiau..

133160

Birželio 30 d. kviečiame į jau tradicija tapusį veltinis.lt narių sanbrūzdį !!! Susitikimo vieta: Ariogala. Miestelis nedidelis, tad paklysti nėra kur, o Ariogalos šv. arkangelo Mykolo bažnyčios bok..  Daugiau..

3890

Pasiilgau Jūsų   Pasidalinkite kas kaip atostogaujate vasarą ir paskaičiuokime, kuriuo metu darome susitikimą, kad dauguma galėtų sudalyvauti  Daugiau..

15110

Pranešimas auksinės VIP narystės "rankdarbistams"! Veltinis facebooke turi 1100 gerbėjų. Labai tuo džiaugiamės ir Jūsų dėka vis palepiname juos dovanomis. Artėjančių Velykų proga sumanėme atverti ..  Daugiau..

28130

Kur tas troleibusas, kuris važiuoja pro Uteną? Deja, bet troleibuso sulaukti nepavyko. Tačiau nėra to blogo, kas neišeitų į gerą! Su saule, su vėju, nuskridome į Edis lėlių ir  "Vorės" skiautinių d..  Daugiau..

41130

Svarbus pranešimas!  Spalio 23 d. 12 val. visi veltinis.lt "rankdarbistai" kviečiami susitikti Alytuje. Aplankysime Juperi veltinio darbų parodą "Metafora vilnos debesy". Tuo pačiu pasimatysime, susi..  Daugiau..

2250

Alytuje iki lapkričio 11 d. galima bus pamatyti  Juperi veltinio darbų parodą "Metafora vilnos debesy". Kviečiame pasigrožėti, pačiupinėti autorės darbų. Adresas: Tautodailės dirbtuvės Ugniagesi..  Daugiau..

130

Dovanų lietus FB Veltinyje tęsiasi!  Visi norintys laimėti šį šalikėlį, kviečiami kurti ketureilį, kuris atspindėtų šalikėlio nuotaiką, ir dalintis šia naujiena.   Ačiū Velasai už įsteigtą šiltą dovan..  Daugiau..

780

Ar žinote, kad.....  šiuo metu Veltinis facebook'e galima laimėti originalią rankų darbo veltą tašytę ant diržo? O dalyvauti labai paprasta. Tereikia ant nuotraukos paspausti patinka ir dalintis.  Ši..  Daugiau..

70130

Bendravimas- tai dovana!   Todėl visus  ištikimus puslapio veltinis.lt "rankdarbistus", kurie nori susitikti, susipažinti ir  smagiai praleisti laiką,  kviečiame į Kauno Tvirtovės VII fortą, Archyvo g..  Daugiau..

1590

Galima sakyti, kad rankdarbių mylėtojų susitikimai įžengė į kitą etapą. Šį kartą mūsų buvo net trylika. Robea, Wiolett, Salsa, Kristut, Vilija (visocka), Colibri, Aidas su žmona ir dukra, Sniegena ir ..  Daugiau..

2250

Ilgai lauktas, planuotas susitikimas prabėgo akimirksiu. Sėdžiu dabar ir galvoju apie visus, ir apie kiekvieną atskirai   Fotoreportažo kol kas nėra,  tai  koks nors aprašymas bus vėliau.           P..  Daugiau..

74130

Sėdėjau, galvojau, rašiau, tryniau, vėl rašiau, galvojau...kaip čia geriau, gražiau pakviesti veltinis.lt fabrikėlio darbuotojus į susitikimą. Ar geriau būtų rimtai,  griežtai, linksmai ar nuoširdžiai..  Daugiau..

3110

Ir užpustė ir užsnigo... ir be galo gaila, kad daug kas neatvyko į mūsų labai planuotą ir lauktą susitikimą. Tik nesenai įgriuvau pro duris dar visa švytinti ir išsišiepus, pilna teigiamų emocijų. ..  Daugiau..